Kategori Arkiv: Renskyl massage

Tantra til mænd tantra i københavn

tantra til mænd tantra i københavn

ikke gør. Du kan forvente at blive masseret af en professionel massør, som lytter til dig og dine behov. I tantra giver vi det hele plads, og når vi gør det, kan det der har brug for at blive forløst, hurtigt forløses. Ind i væren igennem SoulfulTouch. Jo bedre vi bliver til at tune ind på kroppen (kontra hovedet med alle tankerne og intellektuel forståelse jo bedre bliver vi også til at mærke hvad vi ønsker og ikke ønsker - vi bliver bedre til at leve mere tro mod os selv. I SoulBliss tilbyder vi tantramassage til mænd med en kvindelig tantramassør. Er du tilfreds med den pris, der bliver skiltet med, kan du undersøge, hvornår du kan få den ønskede behandling). Prisen kan muligvis afhænge af, om du er mand eller kvinde, da kvinder ofte får lidt længere behandlinger end mænd.

Tantra massage: Tantra til mænd tantra i københavn

Priser tantra massage mænd, tantramassage. Når du træder ind i den bevidste og kærlige berørings magi, og giver slip på dine forventninger, kan tantramassage hjælpe dig med at opdage dit sande selv. Du bliver bedre til at omfavne din seksualitet og din erotiske energi, og tillade dig selv at nyde den fuldt ud, uden behov for at haste mod målet. Herefter kan du tage et bad, så du kan give slip i det du kommer fra, og så du er ren og frisk inden vi starter (vi har sæbe og håndklæde). Har du brug for eller er nysgerrig på at mærke dig selv fra et dybere sted. Derudover: Tid til at hilse på hinanden og samtale 5-10 min. Igennem kærlig, opmærksom berøring og langsomme, sensuelle bevægelser hvor jeg bruger mine hænder og krop (body-to-body inviteres du til at mærke din egen erotiske energi.

Tantra til mænd tantra i københavn - Tantramassage til

Tid til ekstra forkælelse eller samtale. Det kan også være du mere har brug for at slippe af med smerter forskellige steder i kroppen via regulær dybdegående massage. 3 timer i alt, massagen varer. 2 timer, og der er tid til lingammassage hvis du ønsker det. Du kan læse mere om tantra massage København her. Inden massagen starter er der tid til en snak om hvad der skal ske, og her kan du også få svar på eventuelle spørgsmål. Søger du efter tantra massage i Kbh, vil du finde ud af, helt gratis gift voksen dating tjenester at priserne er meget fordelagtige. Et frit og ubegrænset væsen der kan rumme livets mangfoldigheder. Det er en invitation til at opleve din sjæls sensitivitet og dens spirituelle natur. Tantra massage er en oplevelse, som adskiller sig fra traditionelle oplevelser. Tantra massage kan sidestilles med mindfulness træning. Du skal ikke passe ind i en boks, tantramassage er for alle, uanset alder, højde, vægt, udseende eller hvor du er født. I løbet af massagen frigøres spændinger, og du vil opleve hvordan din krop langsomt vækkes og dit hjerte åbnes, til at rumme mere og mere af dig selv i omsorgsfuld accept. Lad dig flyde med i de sensuelle berørings bevægelser og dyk ind i din sjæls uendelige vidder, når du kommer til tantra massage i København. Den reelle pris kan dog variere fra massageklinik til massageklinik. Hensigten med tantramassagen er, at åbne for dine sanser og genforbinde dig med din sjæl, så livsglæden kan flyde frit, og du kan mærke hvordan din krop føles levende.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Tantra til mænd tantra i københavn"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *